Telefoonnummer

06-51700033

Email

info@marleenvanesfotografie.nl

Mijn naam is Marleen van Es, ben 34 jaar en moeder van een dochtertjes van 3. Al op jonge leeftijd begon ik mij te interesseren voor fotografie. En toen ik 14 was kocht ik van mijn zakgeld mijn eerste camera. O wat was ik trots.

Jarenlang heb ik fotografie echt als een hobby gezien tot 5 jaar geleden. Toen kocht ik een spiegelreflexcamera en ging een korte opleiding volgen om beter te leren fotograferen.

Omdat ik in die periode ook een nieuwe baan/uitdaging zocht ging ik fotograferen in de supermarkten. Misschien kent u het wel die fotograaf die een paar dagen in een supermarkt staat en al die schattige kindjes op de foto zet. Erg leerzaam en het fotograferen vond ik erg leuk, maar alles eromheen was niet wat ik zocht. Daarom besloot ik voor mijzelf te beginnen. Een jaaropleiding heeft mij de benodigde kennis gegeven en toen was het zelfvertrouwen om te starten daar.

Naast fotograferen ben ik gek op de natuur. Daarom heb ik er voor gekozen om mijn modellen in de natuur te fotograferen. Woudenberg en omgeving heeft genoeg mooie plekken om dit te kunnen doen.